söndag 2 oktober 2011

Viktigt beslut inför framtiden.

Okej, nu har det alltså gått hela två veckor sedan jag satte upp den där lappen om soporna i mitt trapphus, och fortfarande har inte en endaste påse fastnat i sopnedkastet sedan dess.

Jag sitter nu och grubblar över vad jag ska göra med mitt liv. Ska jag fortsätta som vanligt, eller satsa på något av följande fem alternativ och i så fall vilket?
  1. Gå med i fascistisk lappfront.
  2. Ansluta mig till facebookgruppen "Alla vi som älskar lappar i trapphus.nu".
  3. Säga upp mig som konsult och åka på Sverigeturné med min nya föreläsningsserie på temat  "Nyttan med att sätta upp lappar i trapphus, och det du inte visste att du får på köpet".
  4. Säga upp mig och satsa på skrivandet, tänker typ bok med titeln "Lappar - leder till resultat" eller "Effekthemtagning i trapphus, 10 enkla tips för att realisera nyttan med dina lappar".
  5. Hhm, finns det något ännu bättre alternativ som jag mot förmodan inte har tänkt på?

2 kommentarer:

berättaren sa...

Det är ju helt solklart att du kan göra en hel karriär genom att slå ihop alla dessa alternativ. Du kan bli talesperson för en helt ny rörelse, medverka i morgonsoffeprogram på teve och bli intervjuad i radio och tidningar. Alla kommer att känna till ditt namn; "Emma Lindgren" kommer att bli synonymt med "lappar", du kommer att bli ett helt begrepp som kommer att dela in folket i två läger: de som hatar dig och de som älskar dig.

Satsa på det här Emma. Du har mitt fulla stöd! :)

jenni sa...

det är kanske värt en forskningskarriär? hur ser det ut i andra landsänder? eller andra länder? hur fungerar deras lappsystem?

jag tycker du ska söka pengar för att undersöka saken!